Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 130 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema pasticcera ai pinoli
- 2 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di pinoli
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2806.2 kJ / 670.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 89.8 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Torta Nua
2h
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min
Cestini di crema e frutta
3u.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Svedesi
7 Std. 30 Min
Girandole della Befana
3u.
Piccola pasticceria natalizia
4h
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Torta brioches
10 godz.