Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
1° impasto
- 150 g di farina manitoba
- 50 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
2° impasto
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, stemperato in 20 g di acqua tiepida
- 1 pizzico di sale
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 1 pizzico di vaniglia in polvere
- 80 g di olio di semi di mais
- 50 g di frutta candita mista
- 50 g di uvetta sultanina, amollata in acqua tiepida
Glassa
- 50 g di mandorle pelate + q.b. per guarnire
- 50 g di nocciole tostate
- 100 g di zucchero
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1842.2 kJ / 440.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 104.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone TM6
10óra 30p
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Pandoro TM6
15h 15min
Torta marmorizzata al Varoma
2óra
Colomba veloce (senza glutine)
1óra
Colomba al cioccolato fondente
50min
Panettone
6 Std. 30 Min
Castagnole al forno (senza glutine)
45 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Colomba
9h
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2óra 30p
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12u. 30min