Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Pane contadino
19h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane in padella
18 godz.
Lievito madre
72hod. 15min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min