Apparaten en accessoires
Primo sale
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u. 30min
1 Ricetta completa
Ingrediënten
-
2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
-
50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
-
15 g di sale
-
2 g di caglio animale liquido
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Ricetta completa
Natrium
6614 mg
Eiwitten
66.3 g
Calorieën
5175.6 kJ /
1237 kcal
Vetten
67.1 g
Verzadigd vet
38.8 g
Koolhydraten
93.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentazione
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Quark
15u. 20min
Mandorle sabbiate
1u.
Yogurt con latte condensato
12u. 10min
Ricotta (TM6)
16u. 30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Yogurt
12u.
Ricotta
5u. 30min
Primosale
4u. 45min
Formaggio fresco
9u. 45min
Caciotta fresca piccante
8u.
Liquore all'uovo
97u. 30min
Grissini torinesi
1u. 35min