Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 93.2 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 38.8 g
- Natrium
- 6614 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta
5h 30min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Yogurt
12h
Primosale
4 godz. 45 min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min