Panini di patate

Panini di patate

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 20u.
14 pezzi

Ingrediënten

Lievitino
  • 100 g di acqua
  • 10 g di lievito madre di segale
    1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura delle patate
  • 500 g di acqua
  • 180 g di patate a pasta farinosa con la buccia, preferibilmente piccole (vedere consigli)
Pane
  • 1800 g di acqua (di cui 300 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 80 g di farina di segale + q.b.
  • 460 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
  • 10 g di miele
  • 15 g di burro
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 20 g di fecola di patate

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 5 g
Calorieën 769 kJ / 188 kcal
Vetten 1 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...