Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patate a pasta farinosa, con la buccia, preferibilmente piccole (vedere consigli)
Pane
- 1800 g di acqua (di cui 300 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina di segale + q.b.
- 460 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 10 g di miele
- 15 g di burro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 769 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1hod.
Focaccia
6 Std.
Panini al latte dolci
12 Std.
Baguette tradizionale
15h 35min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini croccanti
24h
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Pane di patate e noci
21h
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18小时 30 分钟