Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- farina di semola q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4h
Baguette integrale
5h
Mignolata
3h 30min
Corn bread (pane di mais)
1h 30 min
Pane di frumento e farro
12h
Nfigghiulate Siciliane
3u. 50min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Banettes rustiche
15 Std.
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30 min
Tiliccas sarde
2h 20 min
Pane rustico ripieno
29 godz.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24u.