Compatibele versies
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bagna al karkadé e coulis di lamponi e Prosecco
- 200 g di acqua
- 5 g di fiori di ibisco secchi
- 80 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di zucchero
- 20 g di Prosecco
Pasta biscotto
- 84 g di zucchero
- 90 g di albumi
- 60 g di tuorli
- 84 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
Crema al cacao
- 65 g di panna (min. 30% di grassi)
- 65 g di mascarpone
- 30 g di zucchero a velo
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 5 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 30 lamponi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3711 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Caramello salato
1h
Torta Red velvet
3 Std.
Crema mousseline
1h
Red velvet cake
1u. 15min
Bevanda a base di arachidi e pancakes alle arachidi
8 Std. 55 Min
Cheesecake arachidi e caramello
2h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Cupcake gigante
1h 30min
Torta cioccolato e amarene
45min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min