Compatibele versies
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bagna al karkadé e coulis di lamponi e Prosecco
- 200 g di acqua
- 5 g di fiori di ibisco secchi
- 80 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di zucchero
- 20 g di Prosecco
Pasta biscotto
- 84 g di zucchero
- 90 g di albumi
- 60 g di tuorli
- 84 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
Crema al cacao
- 65 g di panna (min. 30% di grassi)
- 65 g di mascarpone
- 30 g di zucchero a velo
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 5 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 30 lamponi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3711 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2u. 20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Pasta biscotto
1h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Crema diplomatica
30min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Red velvet cake
1h 15min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3u. 15min
Caramello salato
1h