Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 40 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 110 g di acqua
Lievitino
- 150 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 110 g di farina di segale
Patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patata a pasta farinosa, con la buccia
Pane
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W320) + q.b.
- 8 g di sale
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 362 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lievito madre disidratato
24h 10 min
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Pane speziato
19h
Pane in padella
18 Std.
Panini dolci alle noci
15h 30 min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2j
Crema pasticcera sottovuoto
1j
Pane semplice
4 Std.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pizza barese ai pomodorini
2j
Focaccia
6h