Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 120.2 g
- Verzadigd vet
- 56.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 110.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
New York cheesecake (2 persone)
6 godz. 30 min
Crema spalmabile ai pistacchi
40min
Pasta di pistacchi (100%)
20 Min
Crème brûlée
1h 10 min
Fudge alle arachidi salate
2h 30min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2h
Pink velvet cake
7 godz. 20 min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30 min
Tartine di pane con i semi e mousse al formaggio
4h 30min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min