Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 120.2 g
- Verzadigd vet
- 56.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 110.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Crostata con rose di mele
2 Std.
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3h 40min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Bignè con crema al pistacchio
3h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2 Std. 30 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 Std.
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5 godz. 15 min