Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 120.2 g
- Verzadigd vet
- 56.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 110.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Follia ai tre cioccolati
6h
Baguette ripiene
5h
Virgin cocktail alla vaniglia chai
Geen beoordelingen
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Soufflé cioccolato e arancia
45 Min
Cioccolato plastico
12h
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 godz.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30 min
Segreto federiciano
2h 30 min
Crème brûlée
1 godz. 10 min