Compatibele versies
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Financier
- 200 g di burro a tocchetti + q.b.
- 220 g di zucchero
- 210 g di albumi, a temperatura ambiente (circa 7 albumi)
- 50 g di farina di riso
- 120 g di farina di nocciole (vedere consigli)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 g di fiocchi di sale Maldon
- 10 g di pasta di nocciole (vedere consigli)
Ganache al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a tocchetti
- 225 g di panna fresca liquida senza lattosio
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- nocciole sabbiate, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1045 kJ / 249.8 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 44.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette con crema al limone
4h
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15j
Pavlova (vegan)
2h 45 min
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2h
Glassa di zucchero
10 min
Gelée alla melagrana
3h 10min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Crema mousseline
1h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h