Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base gelato alla cannella
- 30 g di destrosio
- 10 g di latte in polvere, magro
- 3 g di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di zucchero
- 2 g di farina di semi di carrube
- 1 g di gomma di guar (vedere consigli)
- 1 tuorlo (20 g circa)
- 500 g di latte intero
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
Gelèe al vino rosso
- 180 g di vino rosso fruttato
- 70 g di zucchero
- 7 g di pectina in polvere (vedere consigli)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco, filtrato
Terminare la preprazione
- cialde a bastoncino, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 322.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 55.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolato temperato
15min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Savoiardi morbidi
40min
Filetto di manzo farcito con funghi porcini alla parmigiana e salsa al vino rosso
1h 20 min
Gelatine limone e zenzero
1 Std. 30 Min
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Gelato Gin e lavanda
14h 35 min
Mandorlaccio
1h 10 min
Bretzel
16h 30min
Salsa caramello al caffè
45min
Bavarese al frutto della passione
3 godz.