Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso

Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso

4.8 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 16u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Base gelato alla cannella
  • 30 g di destrosio
  • 10 g di latte in polvere magro
  • 3 g di cannella in polvere + q.b.
  • 150 g di zucchero
  • 2 g di farina di semi di carrube
  • 1 g di gomma di guar (vedere consigli)
  • 1 tuorlo (20 g circa)
  • 500 g di latte intero
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
Gelèe al vino rosso
  • 180 g di vino rosso fruttato
  • 70 g di zucchero
  • 7 g di pectina in polvere (vedere consigli)
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco filtrato
Terminare la preprazione
  • cialde a bastoncino, per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 55.3 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 1351 kJ / 322.8 kcal
Vetten 9.4 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...