Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di latte
- 155 g di zucchero
- 500 g di farina semintegrale di tipo "2" + q.b.
-
7
g di zucchero vanigliato
of 1 stecca di vaniglia - 1 pizzico di sale
- 220 g di burro a tocchetti
- 3 tuorli
-
200
g di Quark (formaggio cremoso)
of 200 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di uva passa
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 10 g di Rum (optioneel)
- 50 g di frutta candita mista a pezzetti
- 50 g di gherigli di noci
- 50 - 100 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 879.3 kJ / 210.2 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 34.5 mg
Alternatieve recepten
Fiocchi di neve
5h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Roccocò
2h
Panpepato
25h 40 min
Miniroscón de Reyes (ciambelline spagnole del Re)
3h
Pane speziato
19h
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Pan Brioche
8h
Treccia alla cannella
3h 10min
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min