Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1810 g di acqua (di cui 210 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 400 g di farina tipo 0 forte (W 300) + q.b.
- 8 g di sale
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- 100 g di burro a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- semi di sesamo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Pane arabo
3sa 30 dk
Moddizzosu di patate
7 Std.
Panini al latte dolci
12 godz.
Pane al latticello
18h
Pa Gialt (Pane giallo)
3sa 30 dk
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pane in padella
18h
Focaccia a bastone
5 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h