Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Baguette
4h
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18h 30min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane injera
8 Std. 30 Min
Baguette francese (TM6)
5h