Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 366.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quark
15h 20min
Primosale
4 Std. 45 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2sa 5 dk
Pane integrale al vapore
2h
Pane contadino ai cereali
7h
Ricotta (TM6)
16h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Pane al latticello
18u.
Achcharu (verdure sottaceto)
40min
Primo sale
13h 30 min.
Yogurt
12 Std.
Formaggio fresco
9 godz. 45 min