Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta alla barbabietola
- 40 g di rapa rossa, cotta
- 100 g di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti
- 200 g di mela, sbucciata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2260 kJ / 540.1 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico natalizio
7 godz.
Croccante alle mandorle
1u. 30min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1u. 30min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Gnocchi zucca e salmone
1 Std. 5 Min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1u.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min