Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 23.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia alla cannella
3h 10min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Trecce dolci
4h
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Svedesi
7h 30min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4óra 20p
Treccine al kefir
7h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Brioche morbide molisane
7h
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min