Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

5.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto schiacciata
  • 150 g di farina tipo 00
  • 30 g di burro morbido
  • 120 g di acqua
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 80 g di farina di segale integrale
Terminare la preparazione
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 200 g di panna acida (30% di grassi)
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
  • 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
  • 50 g di rucola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 35 g
Calorieën 2726 kJ / 652 kcal
Vetten 23 g
Vezels 8.4 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...