Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto schiacciata
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di segale integrale
- 30 g di burro morbido
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 50 g di rucola
- 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2726 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Focaccia primavera
3 Std.
Sgabei
3 Std.
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Praline cacao e liquore alle erbe
30 min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15min
Sandwich al cetriolo
5h 30min
Cheesecake meringata
3 Std. 30 Min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 godz. 20 min
Torta alle bucce di banana
3h 45min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min