Pane al latticello

Pane al latticello

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 18u.
10 porzioni

Ingrediënten

Lievitino di segale
  • 130 g di acqua
  • 10 g di lievito madre di segale
    1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina di segale
Pane
  • 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
  • 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
  • 150 g di farina di farro integrale + q.b.
  • 100 g di farina manitoba
  • 250 g di farina di segale
  • 10 g di malto d'orzo in polvere
    10 g di miele
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 10 g di sale
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 10 porzioni

Eiwitten 77 g
Calorieën 9836 kJ / 2415 kcal
Vetten 31 g
Vezels 46.4 g
Koolhydraten 417 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...