Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
of 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 417 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane in cassetta semplice
19u.
Pane di kamut e farro
4h
Pane a strati con pesto al basilico
2h 30min
Pane contadino
19u.
Pane semplice
4h
Panini dolci alle noci
15 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane rustico svizzero
28h
Pane ai semi di girasole
22sa
Pane di segale
20h 30 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min