Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
of 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 417 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico ripieno
29h
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Panini sfogliati
3h 30min
Pane rustico svizzero
28u.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Pane in padella
18h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h