Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 637 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti noci e datteri
1h
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane morbido di farro
19h
Spighette al kamut
3h 55min
Pane integrale alla curcuma
16h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane in cassetta semplice
19h
Impasto per pizza integrale
2h