Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 637 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane in cassetta semplice
19j
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20min
Pane semplice
4h
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Baguette integrale
5 Std.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di patate e noci
21h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19j