Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 637 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane semplice
4h
Pane alla zucca con uvetta
19j
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19j
Panini della Val Venosta
15h 30min
Rosette di farro
17j 30 menit
Pane di segale
20h 30min
Pane contadino ai cereali
7h
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Biscotti integrali all'avena
1sa 10 dk