Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish di farro
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina di farro integrale
Impasto
- 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di farro + q.b.
-
15
g di malto in polvere
of 15 g di miele - 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di sesamo, a piacere
- semi di papavero, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 758 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale
3h 15min
Baguette francese (TM6)
5h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane morbido di farro
19h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane ai cereali
3h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane semplice
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2h