Anelli salati al Parmigiano Reggiano

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
12 pezzi

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di burro morbido
  • 20 g di panna acida (10% di grassi)
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di farina
  • 15 g di semi di sesamo, tostati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 271.4 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 447 kJ / 106.8 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...