Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro morbido
- 20 g di panna acida (10% di grassi)
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 447 kJ / 106.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 271.4 mg
Alternatieve recepten
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 Std. 40 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Thepla di spinaci
1h
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 godz.
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Panini coniglietto al formaggio
45min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min