Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 327.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Turdilli calabresi
1h
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Rösti svizzero
9 Std.
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1h
Scarcedda lucana
2h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pane a strati con pesto al basilico
2h 30 min
Crostata ripiena alle mele
2h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min