Casoncelli alla zucca (vegan)

Casoncelli alla zucca (vegan)

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 150 g di farina tipo 0
  • 120 g di acqua
  • 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
  • 75 g di mandorle pelate
  • 500 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
  • 100 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzetti (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
  • 20 g di burro di soia
  • 5 - 6 foglie di salvia fresca
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • formaggio vegano tritato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 327.9 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1648.3 kJ / 394 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 46.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...