Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vitello
- 500 - 600 g di carne di vitello (magatello), senza nervi, in un unico pezzo
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 foglia di alloro secca
- 1 foglia di salvia fresca
- 30 g di succo di limone
- 1500 g di acqua
Salsa tonnata
- 180 g di olio di arachidi
- 60 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 2 tuorli
Cicoria ripassata
- 500 g di acqua
- 300 g di cicoria a pezzi (3-4 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 25 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 8 fette di panettone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4475.3 kJ / 1069.5 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57.9 g
- Vetten
- 75.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 529 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nocciole tartufate
1h 10 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Torrone Guirlache
1 Std. 30 Min
Frutta secca dolce e speziata
1h
Yogurt al mango
14 godz.
Bon bon di frutta secca
1h
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1 Std. 30 Min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min
Bostrengo
1 Std. 30 Min
Bignè arcobaleno
2h
Cheesecake al Prosecco
5 godz.
Lasagne zucca e salsiccia
2h