Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure
- 100 g di cipolla rossa, tagliata a metà in senso verticale
- 1 cetriolo non sbucciato, privato delle estremità e diviso a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di cavolo cappuccio, in quarti
- 1 peperone giallo, pulito e in quarti
- 200 di carote, private delle estremità, pelate e divise a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di pomodori
Terminare la preparazione
- 8 tortillas di mais
- formaggio fresco spalmabile o hummus di ceci (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 170.1 mg
Alternatieve recepten
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20min
Chicken tenders
4h 30min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55min
Biscotti di vetro segnaposto
2 Std.
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Tartellette Banoffee
1 Std. 30 Min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2 Std.
Succo mango, pesca e ananas
15 Min
Panini al latte e burro
3h 30min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h