Carote piccanti sott'aceto

Carote piccanti sott'aceto

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
3 vasetti

Ingrediënten

  • 400 - 500 g di carote pelata e senza estremità, con un diametro adatto alla grandezza della lama (∅ massimo 5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 150 g di aceto bianco (10% di acidità)
  • 100 g di zucchero
  • 6 spicchi di aglio
  • 1 cipolla rossa a fette
  • 2 peperoncini jalapeño freschi a rondelle
  • 3 cucchiaini di semi di senape
  • 9 - 12 rametti di aneto fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 vasetto

Natrium 114.9 mg
Eiwitten 2.3 g
Calorieën 954.4 kJ / 228.1 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 54.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...