Compatibele versies
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine per pane + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 926.3 kJ / 221.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 332.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30min
Rustici alla scarola
10 Std.
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Pane al pomodoro
16h
Taralli alle cipolle
3h 30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Bussolai di Burano
2h
Ciambellone all'uva
1h
Danubio salato
3h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min