Compatibele versies
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine per pane + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 926.3 kJ / 221.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 332.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Taralli alle cipolle
3h 30min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Focaccine con crema di mele e crumble
2h
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Paninetti soffici allo yogurt
1 Std. 50 Min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min
Chips mais e lenticchie
35 min
Canederli agli spinaci
2h 30min