Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di ketchup
- 15 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ - 1 cucchiaino di salsa sriracha
- olio extravergine di oliva q.b.
- 70 g di cipolle a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste a pezzi
- 50 g di pane a pezzi
- 20 g di burro
- 650 g di carne trita di manzo
- 2 uova
- 40 - 50 g di brodo di manzo
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 10 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di bacon
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2081.5 kJ / 497.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 7.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Olio piccante
1 Std. 30 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Boeuf bourguignon
5h 30min