Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1204 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min