Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1204 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.