Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2h
Asparagi sottovuoto
50min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Cipolle insaporite (200 g)
20min