Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

3.6 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 fette

Ingrediënten

Crema di Parmigiano Reggiano
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
  • 200 g farina tipo 00
  • 35 g olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
  • 250 g di scamorza a fette
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 1128.7 mg
Eiwitten 29.5 g
Calorieën 2092.7 kJ / 500.2 kcal
Vetten 31.4 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraten 26.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...