Compatibele versies
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1128.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Mondeghili
40 min
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Focaccia morbida
4 godz.
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 godz.
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min