Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calamari ripieni sottovuoto
- 8 calamari di media misura (100 g l'uno circa)
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaio raso di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 2500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno di zucca
- 500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1800.3 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 342.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1 Std. 40 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5 Std.
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min