Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 0
- 1100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2655.4 kJ / 634.6 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 30.9 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 675.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 godz. 30 min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1h 40min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Sformato di pasta al tonno
30 min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Lasagna ai quattro formaggi
1 godz. 30 min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 min
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min