Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ragù di salsiccia
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 1000 g di carne trita mista
- 200 g di salsiccia spelata, a pezzi
- 150 g di vino bianco secco
- 700 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella
- 100 g di burro a pezzi
- 100 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata
Terminare la preparazione
- 500 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 100 g di prosciutto cotto
- 300 g di mozzarella, ben scolata e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3975.5 kJ / 950.1 kcal
- Eiwitten
- 60.8 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 49.7 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 937.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Pasta al forno veloce
45min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 min
Pasta pasticciata
2h
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Lasagne alla bolognese
2h 15 min
Pappardelle alla papalina
30 min