Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ragù di salsiccia
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 1000 g di carne trita mista
- 200 g di salsiccia spelata, a pezzi
- 150 g di vino bianco secco
- 700 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella
- 100 g di burro a pezzi
- 100 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata
Terminare la preparazione
- 500 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 100 g di prosciutto cotto
- 300 g di mozzarella, ben scolata e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3975.5 kJ / 950.1 kcal
- Eiwitten
- 60.8 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 49.7 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 937.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di linguine
35 min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Lasagne di polenta
3h 30min
Baguette ripiene
5h
Lasagna di zucchine
2h
Lasagne alla pecoraia
1h 40min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 godz. 30 min
Polpettone ripieno con uova sode
1 godz. 20 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 godz. 20 min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min