Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano

Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano

4.0 13 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 500 g di funghi porcini surgelati decongelati e asciugati con carta assorbente
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 600 g di patate pelate e a cubetti (1 cm)
  • 700 g di latte intero
  • 1 bustina di zafferano
  • 15 g di burro + q.b.
  • 130 g di pasta fresca tipo lasagne
  • 300 g di provola affumicata a fette
  • Parmigiano Reggiano grattugiato q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1273.4 mg
Eiwitten 30.5 g
Calorieën 2361.8 kJ / 564.5 kcal
Vetten 31 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 43.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...