Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10 Min
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Pancia di maiale dorata
15 Min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 godz. 50 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Cocktail alla frutta (TM6)
6 Min