Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1893 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 398.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Paccheri zucca e provola
45 min
Pasta alla ionica
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Spaghetti alla checca
40min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Linguine allo sgombro
30 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min