Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di dentice fresco, i filetti senza pelle e senza lische, a pezzi
- 200 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- 320 g di pasta secca corta tipo rigatoni
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824.8 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 202.2 mg
Alternatieve recepten
Pasta broccoli e acciughe
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Frittelle di cavolo nero
30min
Cipolle sottaceto (TM6)
45 min
Risotto alla sogliola e limone
45 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1u. 20min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Pasta alla ionica
30min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min