Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagnetta
- 200 g di farina
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di acqua + q.b.
- 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
- 30 g di porro, a rondelle sottili (2 mm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi champignon cremino a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 godz.
Gattò di zucca e patate
1 godz. 40 min
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1h 30min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Risotto ai carciofi
30 min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Lasagne di zucca
1 godz.
Risotto funghi e spinaci
55min