Lasagnetta con zucca e funghi

Lasagnetta con zucca e funghi

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

Lasagnetta
  • 200 g farina
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di acqua + q.b.
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
  • 30 g di porro a rondelle sottili (2 mm)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di funghi champignon cremino a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 2028 kJ / 484.8 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 50.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...