Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 41.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Calamari cipolle e patate
50min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1h 30min
Spigole all'acqua pazza
30min
Polpette con le sarde
25min
Sgombri all'agro
1h 45min
Linguine al nero di seppia
45min
Dentice agli agrumi
45min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min