Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 41.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Baccalà alla livornese
35min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.