Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di pane bianco raffermo, la mollica
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di melanzana a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 400 g di carne trita
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle a listarelle
- 200 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 godz.
Polpettone con crema di peperoni
55min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1u. 15min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Muffin ai funghi
45 min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 min
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Lasagne di pane raffermo
1 Std. 45 Min
Polpettone classico (TM6)
1u. 15min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 min