Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di pane bianco raffermo, la mollica
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di melanzana a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 400 g di carne trita
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle a listarelle
- 200 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone classico (TM6)
1h 15 min
Polpette con patate al forno piccanti
1 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Polpette alla calabrese
50 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone con crema di peperoni
55 min
Pasticcio di carne e cavolfiori
1 Std.
Polpettone croccante
1 Std.
Polpettone classico
1h 15 min
Falsomagro alla siciliana
3 Std. 30 Min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 Std.
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min