Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 200 g di farina di kamut + q.b.
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo di funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 Std. 30 Min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 min
Trofie pesto e champignon
30 min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1 godz.
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 min
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40 min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min