Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 825 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4 Std.
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 λεπτ.
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Penne con le cozze
Geen beoordelingen
Scaloppine ai funghi
40 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Risotto alla pescatora
35 Min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min