Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 825 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Scaloppine ai funghi
40min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1hod. 30min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Manzo con olive e peperoni
35min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30min
Rotolo al cioccolato e arancia
Geen beoordelingen
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1j 50 menit