Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 22.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Carciofi stufati
30 min
Fideuá di polpo
1h 10min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25 min
Zuppa di baccalà
1 godz.
Quadrucci seppie e piselli
1 godz. 45 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Polpetti affogati
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min