Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 22.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1óra 10p
Carciofi stufati
30min
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1óra
Frittelle di baccalà
12h 50min
Triglie in salsa piccante
30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30 min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1óra 10p
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1óra
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra