Baccalà croccante con friarielli piccanti

Baccalà croccante con friarielli piccanti

3.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Friarielli piccanti
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di friarielli puliti
  • 1 pizzico di sale
Baccalà
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 200 g di latte freddo
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • olio di arachidi q.b.
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 22.3 mg
Eiwitten 36.1 g
Calorieën 1881.7 kJ / 449.7 kcal
Vetten 18.8 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 31.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...