Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato, in 4 pezzi (vedere consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di peperone verde a tocchetti
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 4 - 5 pomodori maturi a pezzi
- 150 g di passata di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Baccalà alla livornese
35min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Alici alla Reggina
45 Min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Frittata di asparagi selvatici
55 Min