Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1h
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Buridda alla ligure
55min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h
Vol-au-vent leggeri
2h 30min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min