Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla trasteverina
45 dk
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Pastella per fritti
1sa
Garganelli chiodini e patate
50 dk
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 dk
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Peoci gratinati
1sa
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min