Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Agnolotti al brasato
3h
Chiacchiere salate
55min
Ramen
14h 30min
Scrigno di cappelletti
2h
Fiori di zucca ripieni
1h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Sgabei
3h
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Tempura di verdure
25min