Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Agnolotti al brasato
3u.
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Marinatura per la selvaggina
20 Min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3u.
Coniglio ripieno ai carciofi
1hod. 40min
Cannelloni di fave
50 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Cime di rapa e cous cous
35 Min
Carciofi ripieni
50 Min