Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro + q.b.
-
400
g di pane di farina di mais a tocchetti (3-4 cm)
of 400 g di pane di Altamura (tipo pugliese) - 50 g di cipolla in quarti
- ½ - 1 cucchiaino di peperoncino rosso secco, a piacere
- 250 g di latte intero
- ½ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di origano secco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 uova
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2060 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinza
50 Min
Salsa al prezzemolo
20 Min
Brunch francese (Confettura di more, financier, frittata e croque monsieur)
1 Std. 30 Min
Granita al melone e porto
6 godz. 15 min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Biscotti ai semi
30 Min
Bevanda di amaranto
35 Min
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
45 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 Min