Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo medio
- 40 g di concentrato di pomodoro
Ripieno
- 50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 15 g di gherigli di noci (3 noci)
- 15 g di pancetta di maiale
- 90 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaio di semi di papavero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3443 kJ / 823 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 47.9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30 min
Intreccio d'amore
1h 30min
Cordon bleu
30min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Semifreddo al caramello salato
11h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min