Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo medio
- 40 g di concentrato di pomodoro
Ripieno
- 50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 15 g di gherigli di noci (3 noci)
- 15 g di pancetta di maiale
- 90 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaio di semi di papavero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3443 kJ / 823 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 47.9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Tartufini salati
3h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Girandole della Befana
3h
Lanterna di frolla
1h 30min
Cestino centrotavola
5h
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Cream tart
4h
Bicchierini capresi
30min