Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo medio
- 40 g di concentrato di pomodoro
Ripieno
- 50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 15 g di gherigli di noci (3 noci)
- 15 g di pancetta di maiale
- 90 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaio di semi di papavero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3443 kJ / 823 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 47.9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Alberello salato
2h 10min
Cream tart
4h
Flan al salmone affumicato
45 Min
Cestini di crema e frutta
3u.
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Coppa degli innamorati cioccolato bianco e fragole
40 Min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 Min
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.