Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 2 uova
- 50 - 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 15 g di scalogno
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carne trita di manzo
- 50 g di salsiccia cruda
- ½ cucchiaino di semi di finocchi
- 1 uovo
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di bietole, le foglie cotte, ben strizzate, tritate (vedere varianti)
- 50 di cicoria cotta, ben strizzata, tritata (vedere varianti)
- 30 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 100 g di burro
- 20 foglie di salvia fresche
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2887 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 39.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta sfoglia veloce
2h
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli al radicchio
1h 10min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Ghirlanda di panettone
6h
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35 min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Croissant
7 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Colomba salata
3 Std. 10 Min