Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 2 uova
- 50 - 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 15 g di scalogno
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carne trita di manzo
- 50 g di salsiccia cruda
- ½ cucchiaino di semi di finocchi
- 1 uovo
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di bietole, le foglie cotte, ben strizzate, tritate (vedere varianti)
- 50 di cicoria cotta, ben strizzata, tritata (vedere varianti)
- 30 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 100 g di burro
- 20 foglie di salvia fresche
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2887 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 39.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Succo di frutta
10min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Amandovolo
1h 15min
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Torta marmorizzata
2h
Tortine sorpresa
12h
Bevanda ananas e melone
10min
Cool passion
10min